För företag

Optimera framtiden idag

Med nästan 15 års erfarenhet av att förmedla modern kompetens med fokus på affär och paketering*, är Dyno ett naturligt nästa steg. Den tekniska utvecklingen genomsyrar idag hela organisationer och skapar nya kompetenskrav och hybridroller. Vi grundar Dyno på övertygelsen att framgång byggs inifrån, med fokus på talang, effektivt ledarskap, stark kultur och finansiell kontroll. Roller inom ekonomi och HR fungerar som smörjmedel som får organisationer att växa.

* Trib Talent Agency

Rekrytering

Smarta upplägg för smarta organisationer.

För nivån Management adderas 40 000 kr/paket.

Mini

Tips om relevant kandidat i vår omedelbara närhet. Som vi redan känner och där vi vet att hen aktivt söker nya utmaningar.

Talent Support
Tajming
Snabba behov
Kvalitetssäkring
Success fee

60 000 kr

KÖR!

Medel

En lite mer omfattande insats och plan, där vi gräver djupare i både vår pool av kandidater samt i det externa nätverket.

Talent Manager
Workshop
Pool
Nätverk
Marketing
QA
Flex payment

100 000 kr

Yes!

Maxi

Vid behov av attrahera extra svårfångade talanger, där även headhunting är ett krav för att nå framgång.

Talent Team
Analys
Workshop
Kampanj
Rådgivning
Riktad headhunting
Tester och case

160 000 kr

Go!

Konsult

Dyno erbjuder olika typer av temporära upplägg, allt beroende på kundens situation och behov. Låt oss snacka för att tillsammans hitta den effektivaste lösningen. Handplockade konsulter, 100 % anpassat efter den specifika uppgiften.

Specialist
Interim ledare
Hyra och köpa
Dyno på plats
Team
Projekt

Processen

1

Förstå

Effektiva samarbeten bygger på ömsesidig förståelse. Det involverar att vi under en uppstart diskuterar ambitioner, utmaningar, framgångar, trender och strategier, samt att vi klargör uppdragets mål och plan. Genom att vi grundligt förstår DRIVAs specifika behov, rollen och organisationskontexten, etablerar vi en solid grund för vårt partnerskap.

2

Aktivera

Vår Talent Manager övervakar projektet och hanterar aktivering och leveranshantering, i samarbete med sitt team. I nära löpande dialog med uppdragsgivaren används alla resurser och kanaler för att planera och strukturera det kontinuerliga arbetet med att identifiera och attrahera de mest lämpliga kandidaterna.

3

Managera

Vi använder en agil, sprintbaserad metod och samarbetar i nära dialog med beställare och rekryterande chef. Relevanta kandidater approcheras från vårt breda nätverk och även genom headhunting. Löpande utvärdering och justering av kravprofilen vid behov. Spännande kandidater resoneras kring, presenteras och bokas samtal med. Här finns det ingen gräns för hur många kandidater som presenteras. Det enda viktiga är att det blir den bästa.

4

Stänga

Som strategiska partners hjälper vi till att bedöma slutkandidater i enlighet med DRIVAs riktlinjer, oavsett om det sker genom tester, business cases eller workshops. Vi säkerställer smidig kommunikation mellan kandidat och DRIVA och fungerar som en brygga för att upprätthålla momentum fram till en överenskommelse. Därefter förblir vi engagerade och följer upp med både DRIVA och den nya kollegan.

Meet the family

Genom att gå med i Dyno blir du en del av vårt dynamiska och engagerade nätverk. Här hamnar du i centrum för spännande möjligheter och innovativa samarbeten. Vi vill lära känna dig – vem du är, vad du brinner för och vilka dina ambitioner är. Det enda vi behöver just nu är dina kontaktuppgifter och en glimt av dina drömmar.

Vi uppskattar verkligen när våra medlemmar tar initiativ och kontaktar oss, så tveka inte att höra av dig. Vi strävar alltid efter att svara så snabbt vi kan. Din resa med oss kan börja när som helst – vi ser fram emot att höra från dig!