Spännande Möjligheter Spännande Möjligheter Spännande Möjligheter

Vi har precis kickat igång. Så, vårt främsta fokus just nu är att bygga vårt nätverk av talanger. Men, framöver är det här du kommer hitta nya roliga både fasta tjänster och konsultmöjligheter.

 

Ta en titt och hojta när du ser något du vill veta mer om. Sök rollen eller maila den ansvariga. Och kom ihåg, nytt är kul!

Hittade du inget ovan?

Gå ändå med i vårt nätverk av framtidens talanger inom ekonomi och HR. Och låt oss utvecklas och göra skillnad tillsammans.

Med fokus på dig
Fasta tjänster
Konsultuppdrag
Nätverk och lärande
Göra skillnad

Meet the family

Genom att gå med i Dyno blir du en del av vårt dynamiska och engagerade nätverk. Här hamnar du i centrum för spännande möjligheter och innovativa samarbeten. Vi vill lära känna dig – vem du är, vad du brinner för och vilka dina ambitioner är. Det enda vi behöver just nu är dina kontaktuppgifter och en glimt av dina drömmar.

Vi uppskattar verkligen när våra medlemmar tar initiativ och kontaktar oss, så tveka inte att höra av dig. Vi strävar alltid efter att svara så snabbt vi kan. Din resa med oss kan börja när som helst – vi ser fram emot att höra från dig!